Adf.ly Nedir?

26 Ağustos 2013 Pazartesi Unknown 0 yorum
Kayıt olmak için Link:  http://adf.ly/
Adf.ly link kısaltarak para kazanabileceğiniz, diğer adıyla PTC(Pay to Click) yani tıklama başına ödeme yapan bir sitedir. Adf.ly ile satış ortağı olduğunuz ürünlerin, yazdığınız makalelerin ya da facebook, twitter gibi hesaplarınızın, kısaca aklınıza gelebilecek her türden içeriği barındıran linklerinizin daha kısa görünmelerini sağlarken aynı zamanda bundan kazanç sağlayabilirsiniz.

Adf.ly kısalttığınız linklerin tıklanma sayılarına göre her ay başında size ödeme yapıyor, tabi bunun için minimum ödeme limiti olan 5$'ın hesabınızda bulunması gerekiyor. Örneğin 1 ay boyunca linklerinizi toplam 2.000 kişi tıkladı ve hesabınızda 8$ var Adf.ly ödemenizi ay başında geciktirmesiz hesabınıza yatırıyor. Peki Adf.ly söz konusu ödemeyi nereye yapıyor, yani para nasıl size ulaşıyor? Şöyle ki siz PayPal.com'dan bir hesap açıyorsunuz ve PayPal.com'dan açtığınız hesabın e-postasını Adf.ly'a ekliyorsunuz. Ay başı geldiğinde Adf.ly kazanmış olduğunuz ücretinizi bu hesaba aktarıyor ve siz bu parayı isterseniz internetten alışverişlerinizde kullanıyorsunuz, isterseniz de banka hesap numaranız ile bu parayı hesabınıza aktarabiliyorsunuz(Merak etmeyin ilerleyen makalelerde hepsini ayrıntılı bir biçimde anlatmaya çalışacağım).

Eveeet Adf.ly'ın ne olduğunu öğrendik şimdi nasıl kullanılacağını öğrenmek için "NASIL KULLANILIR?" adlı makalemize göz atalım..



0 yorum: