Nasıl Kullanılır?

26 Ağustos 2013 Pazartesi Unknown 0 yorum
Kayıt olmak için Link:  http://adf.ly/

Kayıt Olmak

Not: Siteye kayıt olurken referansımdan kayıt olanlara özel olarak "Nasıl daha fazla kazanırım?", "Kısa sürede nasıl daha fazla para kazanılır?" ..vs gibi soruların cevaplarını ve çeşitli ipuçlarını e-posta yolu ile göndereceğim.. Bu sayede hem siz hem de ben kazanmış olacağım. Ayrıntılı bilgi için "BİRLİKTE KAZANALIM!" adlı makaleye göz atmanızı tavsiye ederim

1-)İlk olarak linkleri vermekle başlayayım;
     Referanslı Link: http://adf.ly/?id=4946260
     Referanssız Link: http://adf.ly

2-)Siteyi açtığımızda karşımıza gelen bu ekrandan Join Now yazısına tıklıyoruz.



3-)Gerekli bilgileri resimdeki gibi dolduruyoruz.
Not: Doğru bilgilerinizi vermek sizin yararınıza olacaktır ileride hesabınıza girişle ilgili sıkıntı çektiğinizde veya biri tarafından şifrenizin değiştirilmesi gibi durumlarda kolayca geri almak mümkün olmaktadır.













4-)Join Now yazısına tıkladıktan sonra e-postamıza gelen maili kontrol ediyoruz ve gönderdikleri linke basıp hesabımızı aktif ediyoruz.

Link Kısaltmak


Özellikleri belirleyip "Shrink!" tuşuna bastığınızda linkiniz kısaltılır ve aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkar. Karşınıza çıkan ekrandaki linki kopyalayıp dağıtabilirsiniz, bu sayede dağıttığınız link tıklandıkça size para gelecek.
Şimdiye kadar kayıt olmayı ve nasıl kullanacağımızı öğrendik sırada ise kazandığımız parayı nasıl alacağımızı anlatan "NASIL ÖDEME ALINIR?" adlı makalemiz var.

0 yorum: