Nasıl Ödeme Alınır?

26 Ağustos 2013 Pazartesi Unknown 0 yorum
Kayıt olmak için Link:  http://adf.ly/
Adf.ly para ödeme konusunda diğer link kısaltma servislerinden daha güvenilir ve bununla birlikte asla geciktirmez(kendi gözlemlerim sonucunda vardım bu kanaate).

İlk olarak kendimize bir PayPal.com hesabı açmamız gerekiyor.

1-)"Hesap Açın" yazısına basıyoruz.






2-)Bireysel kısmındaki "Hesap Açın" yazısına tıklıyoruz.
3-)Bu kısımdaki bilgileri girerken dikkat edin! Paranın kimin hesabına yatmasını istiyorsanız PayPal.com'da da aynı soy isim ile kayıt olunması gerekir(aksi takdirde ödemeyi banka hesabınıza aktaramazsınız ancak internetten alışveriş yapabilirsiniz). Örneğin sizin banka hesabınız yok ama babanızın veya annenizin var PayPal.com'a kendi adınızla veya anne babanızın adına kayıt olabilirsiniz ancak dediğim gibi parayı kimin banka hesabına yatıracaksanız o kişinin soy ismi ile PayPal.com'daki soy isim aynı olması gerekiyor.  Merak etmeyin bu yüzden kimse sizi sorgulamayacak ve sorun çıkma gibi bir ihtimal bile yok. Ben ilk ödememi 18 yaşından küçükken almıştım :)
4-)Adf.ly'da da olduğu gibi yine e-postanıza onay linki gelecek onu onayladığınızda PayPal ile işimiz şimdilik bitiyor.

5-)Adf.ly'a tekrar giriyoruz. Üst menüden "Account" yazan yere basıyoruz(http://adf.ly/account.php).
6-)Daha sonra "Update" tuşuna basarak bilgilerimiz güncelliyoruz. Artık hesabımızdaki para 5$ ve üstüne çıktığında ay başında otomatikman PayPal hesabımıza yatıyor. Bunun takibini yapmak içinde Adf.ly'da üst menüden "Withdraw" linkine(http://adf.ly/withdraw.php) basıyoruz. Bu linkten ödemeye ne kadar zaman kaldığı ne kadar paranın hesabınıza yatırılacağını(All Available Earnings yazan yer) buradan öğrenebilirsiniz.

7-)Diyelim ki şimdi hesabınızda tam 5$ dolar vardı ve ay başında paranız PayPal.com'a yatırıldı(para PayPal'a yatırılınca otomatik olarak dolardan Türk lirasına çeviriliyor). Şimdi hep beraber oradan nasıl banka hesabımıza aktarabileceğimize bir göz atalım.http://www.paypal.com'a e-postamız ve şifremizle giriş yapıyoruz.

8-)İlk önce hesabımıza bir banka hesabı ekleyelim. Bunun için "Hesabım>Kullanıcı Profili>Banka Hesabı Ekleyin veya Düzenleyin"'e gidiyoruz.

9-)Ekle'ye basıyoruz.

10-)Adı kısmına parayı yatıracağımız banka hesabı sahibinin adını giriyoruz(görüldüğü gibi soyad değiştirilemiyor).

11-)Banka adı kısımına hesabın bulunduğu bankayı yazıyoruz.

12-)IBAN yazan yere hesabımızın IBAN'ını yazıyoruz(IBAN öğrenmek için google'ye "banka adı iban öğrenme" yazarsanız hesap numaranızı girerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

13-)"Devam" tuşuna basıyoruz. Hesap ekleme işlemi bu kadardı.

14-)Daha sonra "Hesabım>Para Çekin>Banka hesabına para çekimi"'ne giriyoruz.

15-)"Tutar" yazan yere ne kadar çekmek istediğimizi yazıyoruz.

16-)"Devam" tuşuna basıyoruz ve para banka hesabımıza gitti.

Ödeme Kanıtı

0 yorum: